Gastenboek

Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 volgende »

We hadden op de overloop wat loszittende tegels. Die zijn via injecties met epoxy vastgezet. De voegen waren losgelaten. Het is weer keurig gevoegd na afloop.
In de woonkamer waren hol-klinkende tegels. Na wat gaatjes boren concludeerde hij dat er geen risico op losraken is en dat injecties met epoxy niet nodig zijn.
Zoals dhr van Vugt het deed zag het er eenvoudig uit. Maar daaraan herken je de echte vakman. Moeilijke dingen eenvoudig eruit laten zien. Hij werkt netjes en secuur. En waar geen succes was te halen, gaf hij eerlijk voorlichting.

Rombout - 17-07-2019 - 21:51

Wij hadden losliggende plavuizen in onze keuken. Aangezien onze vloer er best nog wel goed uitzag en wij geen zin hadden om de hele vloer te vervangen, zochten wij naar een oplossing. Op internet zagen wij dat Van Vugt Tegelwerken gespecialiseerd is in het injecteren met hars in de voegen.
Wij zijn zeer te spreken over deze vakman. Hjj heeft keurig werk geleverd en bevelen hem van harte bij u aan.

Gerard Rozendal - 26-03-2019 - 21:26

De heer van Vugt heeft bij mij zeven holklinkende vloertegels 60x60 cm
door middel van injecteren middels geboorde gaatjes in de voegen weer helemaal vastgezet. Klinkt weer solide en massief. Na afloop werden de voegen weer opnieuw afgevoegd in precies dezelfde kleur. Niets meer te zien en de vloerverwarming doet het prima, waar ik mij vooraf wel zorgen om had gemaakt. Kortom een vakman.

Theo Somers - 23-03-2019 - 08:41

Zeer aan te raden, ook voor de grotere klussen. Recent zijn er ca 50 tegels geinjecteerd. De tegelvloer in de woonkamer was deels omhooggekomen, en na het weer vastlijmen van deze tegels zijn de omliggende tegels geinjecteerd. Er wordt inderdaad netjes gewerkt en uitleg gegeven. Zijn belangrijkste instrumenten - zijn vinger en zijn oren, want hij klopt voortdurend op de tegels.... Zeer aan te raden, zal ik zeker doen als er ook in de andere kamers tegels losraken of hol gaan klinken.

devries - 18-03-2019 - 11:13

We irriteerden ons al een tijd aan twee hol klinkende tegels in onze woonkamer. Precies in de loop, waardoor hij kraakte als je er op ging staan. Na een aantal partijen vergeleken te hebben, zijn we uitgekomen bij John van Vugt. Voor een nette prijs is het probleem keurig opgelost. Er wordt netjes gewerkt en duidelijk aangegeven wat er gedaan wordt. Er wordt ook goed gecontroleerd op aanwezige vloerverwarmingsbuizen. Wij zijn erg tevreden met het resultaat!

Eric Bus - 30-01-2019 - 12:54

Het is een verademing om de badkamer in te stappen zonder de tegels te voelen bewegen en te horen bonken, een prima oplossing en er is heel netjes gewerkt.
Kortom heel tevreden.

Jeannette ‘t Hooft - 29-01-2019 - 11:29

Wij hadden in de douche last van ruimte onder de tegels, het bekende holle geluid. Niet vervangen maar geïnjecteerd. Prima opgelost en weer vast als een huis. Van te voren prijs indicatie, goed contact en netjes gewerkt. Helemaal tevreden. Bedankt!

André Biemans - 18-11-2018 - 20:39


Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 volgende »