Gastenboek

Bericht schrijven >

De tegelvloer in de badkamer ligt weer helemaal vast. Keurig en met zorg gedaan door John.
Ook het kitwerk ziet er weer perfect uit.
Zeer tevreden!!

Linda
John is wen hele goede en betrouwbare vakman. Onze badkamer heeft weer een stevige tegelvloer.
Hartelijk dank John.
Mvg
G. &G

Geert en Gerda Bakker
Wij zijn zeer tevreden over vakman John. De tegels liggen weer perfect vast en je ziet niks van de herstelwerkzaamheden. Kortom top werk en echt een aanrader!

Ingrid Blanken
De losse tegels in ons open keuken gedeelte van de woonkamer nam dusdanige vormen aan dat deze regelmatig kraakte bij overheen lopen. Oplossingen zoeken op internet bracht me op deze site. Na wat mailcontact met John is deze komen kijken en heeft meteen het probleem op kunnen lossen door het inspuiten met de 2 componenten lijm onder de tegels.
John werkt heel netjes, schoon en met veel zorg. Na het voegen, drogen en rusten, is er totaal niet meer te zien dat er aan de vloer gerepareerd is.

Ben
Met alle onderstaande aanbevelingen eens. John levert gewoon zeer goed werk af. Absolute aanrader!

Jan Prins
Door de tegelzetter in de steek gelaten bij een gedeeltelijke losse tegel. Tegels van 170 cm lengte voor maar 30 cm los wil je niet uitbreken. Na zoeken naar een oplossing bij John uitgekomen. Super vakman! Wist precies hoe het op te lossen al via de telefoon en gestuurde foto’s. Nadat hij is geweest is is het probleem 100% verholpen. We zijn hem zeer dankbaar!

Arjen de Groot
Na enig speurwerk uitgekomen bij John
Prima vakman die duidelijk en eerlijk is en die echt vakwerk levert.
Hij heeft diverse losse tegels keurig weer gelijmd en dit ligt weer zo vast als wat.
Prima vakman die je vol vertrouwen kan bellen als je met problemen hebt met losse tegels.
Hij is correct werkt netjes en is duidelijk
Echt iemand die ik kan aanraden

F vd leer
John heeft bij ons naar volle tevredenheid losse tegels in de woonkamer weer verlijmd. Aardige, nette man en heldere communicatie. Gevonden via Google.

Ellen
Erg blij en tevreden met het werk van John. De badkamer is weer netjes hersteld. John is professioneel, vriendelijk, en de communicatie was snel en prettig.

Trudy
Zeer blij met vakwerk van John. Communicatie was goed en snel. Hield zich aan afspraken en tijden. Tegels in douchecabine zitten weer vast, voegen zijn hersteld en voorzien van nieuwe kitlaag.

Arjen


Bericht schrijven >